امروزه انواع درب ضد سرقت نئوکلاسیک در بازار وجود دارد که بر اساس استاندارد GB25-92 “شرایط فنی عمومی درب های ایمنی ضد سرقت” صادره از وزارت امنیت عمومی، درب های ضد سرقت را می توان به سه دسته تقسیم کرد.
انواع: درب های ضد سرقت نرده ای، درب های جامد و درب های کامپوزیت.
درب ضد سرقت نوع حصاری معمولاً درب ضد سرقت رایج تری است که توسط لوله های فولادی جوش داده می شود و از مزایای آن می توان به تهویه، سبکی، ظاهر زیبا و قیمت نسبتاً پایین اشاره کرد قسمت بالایی درب ضد سرقت از نوع لوله فولادی یا ورق فولادی حصاری و قسمت پایینی ورق فولادی نورد سرد است که با چندین نقطه قفل قفل شده است تا از خاصیت ضد کوبیدن آن اطمینان حاصل شود.
درب سرقت اما از نظر اثر ضد سرقت به خوبی درب ضد سرقت بسته نیست.
درب جامد از صفحات فولادی نورد سرد اکسترود شده است پانل های درب تماما ورق های فولادی هستند.
ضخامت ورق های فولادی اکثراً 1.2 میلی متر و 1.5 میلی متر است که مقاومت بالایی در برابر ضربه دارد.
صفحه فولادی دولایه ورقه در با عایق حرارتی پشم سنگ و مواد نسوز پر شده است که دارای عملکردهای ضد سرقت، پیشگیری از حریق، عایق حرارتی و عایق صدا می باشد درب های ضد سرقت جامد جنرال مجهز به روزنه، زنگ در و سایر امکانات هستند.
درب ضد سرقت کامپوزیت از درب توپر و درب ضد سرقت نرده ای تشکیل شده است که دارای ویژگی های ضد سرقت، ضد مگس و پشه در تابستان، تهویه و خنکی و عایق گرما و صدا می باشد در زمستان.
با مطالعه این مطلب می دانیم که درب ضد سرقت قوی چیست، قیمت این نوع درب بسیار مناسب و ضریب ایمنی آن است، در صورت خرید با توجه به ضریب ایمنی، خرید این نوع درب توصیه می شود از درب به طور مستقیم، بالاخره شما همان چیزی را که پرداخت می کنید، دریافت می کنید و من انواع درب های محافظ را نیز به شما معرفی کردم و شما می توانید با توجه به نوع آن انتخاب کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.