قابلمه سرامیکی ترکیه ای در یک خانه خصوصی کاملاً ضروری نیست، اما انتخاب خوبی باید از قبل در دسترس باشد زیرا هر قابلمه ای برای تهیه هر غذا مناسب نیست.
قابلمهها، تابهها و کبابهایی هستند که از مواد بسیار متفاوتی ساخته شدهاند، به عنوان مثال ساخته شده از فولاد ضد زنگ، چدن یا مس با توجه به غذایی که قرار است طبخ شود، بهتر است قابلمه مناسب را انتخاب کنید.
انتخاب قابلمه نه تنها به ظرف مورد نظر، بلکه به اجاق مورد نظر نیز بستگی دارد اگر اجاق سرامیکی یا فر برقی دارید، باید دقت کنید که کف قابلمه تا حد امکان صاف باشد تا حرارت به طور یکنواخت به داخل قابلمه منتقل شود و ظروف به طور یکنواخت بپزند.
به عنوان مثال، کف قابلمه های مسی به اندازه قابلمه های استیل صاف نیست.
قابلمه های مسی برای پخت و پز روی اجاق گاز مناسب هستند، البته می توان از ظروف استیل نیز استفاده کرد اما در مورد اجاق گاز باید دقت کرد که دیگ به اندازه کافی بزرگ باشد تا شعله از لبه قابلمه بلند نشود.
کسانی که اجاق القایی دارند در انتخاب ظروف خود تا حدودی محدودتر هستند فقط ظروف با پایه مغناطیسی را می توان در اجاق القایی استفاده کرد.
به عنوان یک قاعده می توان از گلدان های ساخته شده از مینای فولادی و چدن و همچنین گلدان های مخصوص فولاد ضد زنگ استفاده کرد.
هر کسی می تواند با نگه داشتن آهنربا در ته دیگ متوجه شود که آیا قابلمه برای اجاق القایی مناسب است یا خیر اگر آنجا بچسبد، قابلمه را می توان روی اجاق گاز القایی استفاده کرد.
دستگیره ها نیز برای آشپزی بی دغدغه بسیار مهم هستند آنها باید ثابت باشند و خیلی داغ نشوند تا سرآشپز هنگام دست زدن به قابلمه یا بلند کردن درب، خود را نسوزد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.