آیا می دانستید که تخمه هندوانه بو داده می تواند فواید سلامتی بالقوه ای داشته باشد.
ممکن است از حقیقت پشت این دانه ها شگفت زده شوید دانههای هندوانه در واقع یکی از پرمغذیترین انواع دانهها هستند.
با تف کردن، برداشتن یا دور انداختن دانه های هندوانه، ارزش غذایی هندوانه را کاهش می دهید – این دانه ها خوشمزه و سالم هستند و برای میان وعده عالی هستند.
فقط چند دقیقه طول میکشد تا مقداری از آنها را خشک کنید و برشته کنید، و یک میانوعده خوشمزه و سالم برای بدنتان تهیه کردهاید تا به بدنتان یک تغذیه خوب اضافه کنید.
اگر نمی دانید که چگونه تخمه هندوانه را بخورید، بهتر است آنها را به صورت بو داده مصرف کنید مقداری تخمه هندوانه را به مدت 10 دقیقه در فر با روغن زیتون با دمای 350 درجه فارنهایت تفت دهید و این میان وعده خوشمزه را میل کنید. همچنین،
می توانید با جوانه زدن تخمه هندوانه بخورید.
دانه ها را پودر کرده و به غذای مورد علاقه خود اضافه کنید.
دانههای خربزه را در اسموتیها و سالادهایتان بپاشید تا ترد بیشتری داشته باشید.
از نظر تغذیه، دانه های هندوانه جزو بهترین ها هستند آنها منبعی غنی از ویتامین ها، پروتئین ها، اسیدهای چرب امگا 6 و امگا 3، روی، منیزیم، مس، آهن، پتاسیم و غیره هستند.
تخمههای هندوانه کالری بالایی دارند، بنابراین باید آنها را در حد اعتدال مصرف کنید – یک فنجان تخمه هندوانه بوداده حاوی حدود ۶۰۰ کالری است.
دانه های هندوانه مملو از مواد مغذی مانند فولات، آهن، روی، مس، منیزیم (بیش از ۱۴۰ درصد نیاز روزانه ما در هر فنجان) و پتاسیم هستند.
این دانه ها بسیار مغذی هستند زیرا سرشار از اسیدهای آمینه، پروتئین و ویتامین B کمپلکس هستند این مواد مغذی با هم به افزایش متابولیسم بدن و بهبود تراکم مواد معدنی و سلامت استخوانها کمک میکنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.