شاید ندانید، اما یک محصول بسیار مفید در آشپزخانه شما وجود دارد. فلفل سیاه ساییده کیلویی هزاران سال است که برای درمان بیماری ها استفاده می شود.
فلفل سیاه رو امتحان کردی؟ احتمالا بله آیا نیاز به خوردن دارد؟ بی شک!
دانه های فلفل دعا می شود و اسانس نیز از آن استخراج می شود پیپر سیاه (نام دیگر آن) هزاران سال است که یکی از گیاهان دارویی اصلی در طب سنتی چین (TCM) و آیورودا بوده است.
فلفل سیاه چه فوایدی دارد؟ با توجه به بررسی دستاوردهای علمی، فلفل سیاه دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان، خواص ضد التهابی، توانایی مبارزه با نئوپلاسم ها، درمان سرماخوردگی، تسکین تب و موارد دیگر است.
ماده اصلی فعال در Piper nigrum پیپرین است فلفل سیاه حاوی ترکیبات فرار، رزین ها و آلکالوئیدها است که با هم گیاهی را تشکیل می دهند که قادر به مبارزه با استرس اکسیداتیو است.
بررسی دیگری نشان داد که “ترکیبات کلیدی آلکالوئید موجود در فلفل سیاه، از جمله پیپرین، عملکرد شناختی مغز را تقویت می کند، جذب مواد مغذی را افزایش می دهد و هضم را بهبود می بخشد.”
بیایید کمی بیشتر با خواص این گیاه آشنا شویم.
ممکن است از سرطان پیشگیری یا درمان کند پزشکان معتقد بودند که فلفل سیاه خاصیت ضد سرطانی دارد و به نظر می رسد حق با آنهاست. Piper nigrum می تواند با تومورها مبارزه کند و سیستم ایمنی را تقویت کند و آن را به یک درمان موثر سرطان تبدیل کند.
در آزمایشگاه اثر زردچوبه و فلفل سیاه بر سلول های سرطان سینه بررسی شده است کورکومین، جزء فعال زردچوبه، و فلفل سیاه سلول های تومور را هم با هم و هم به طور جداگانه از بین می برند.
هر دو محصول دارای عوارض جانبی کمی هستند، در حالی که می توانند با سلول های جهش یافته مبارزه کنند و از سلول های سالم محافظت کنند.
این واقعیت به نفع این ادویه ها در مقایسه با روش های سنتی درمان سرطان مانند شیمی درمانی است.
در آیورودا و طب سنتی چین از فلفل سیاه برای محافظت از کبد استفاده می شود.
یک مطالعه آزمایشگاهی در سال 1993 نشان داد که از کبد در برابر آسیب های ناشی از عوامل اکسیداتیو محافظت می کند و به سلول ها کمک می کند سطح گلوتاتیون را حفظ کنند، یک آنتی اکسیدان مهم که اغلب در نتیجه نارسایی کبد کاهش می یابد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.