آشپزی که از کشمش زرد آفتابی برای تهیه آبگوشت استفاده می کند

کشمش زرد آفتابی یک محصول غذایی خشک است که در سراسر جهان تولید می شود در دو نوع مشکی و زرد (سلطان) موجود است.

همانطور که از نام آن می توان فهمید از خشک کردن انگور به دست می آید و بیشتر در ترکیه در دنیا تولید می شود در واقع صادرات سالانه ما بیش از نیم میلیارد دلار است.

آمریکا و ایران از دیگر تولیدکنندگان عمده کشمش هستند کشمش فواید زیادی برای سلامت عمومی دارد و برای همه گروه های سنی به راحتی قابل مصرف است.

از فواید کشمش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

مانند اکثر میوه های خشک دیگر، دارای خواص آنتی اکسیدانی است از ساختارهای سلولی در برابر تخریب محافظت می کند به این ترتیب اثر ضد پیری دارد و همچنین برای سیستم ایمنی بدن مفید است.

این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی بور است که از پوکی استخوان محافظت می کند بور همچنین برای سلامت استخوان ها مفید است زیرا به جذب موثرتر کلسیم کمک می کند.

خوردن یک مشت کشمش در روز خطر ابتلا به بیماری های چشمی که به نام لکه زرد (دژنراسیون ماکولا) شناخته می شود را تا 36 درصد کاهش می دهد این بیماری بیشتر افراد بالای 50 سال را مبتلا می کند.

کشمش یک غذای غنی از فیبر غذایی است 3.5 درصد از هر دانه کشمش از فیبرهای غذایی تشکیل شده است فیبرهای غذایی سیستم گوارش شما را به درستی کار می کند و از بروز مشکلات یبوست جلوگیری می کند.

100 گرم کشمش 12 درصد نیاز روزانه شما به آهن را تامین می کند از این رو ماده غذایی مورد استفاده در درمان کم خونی است
قند خون را به طور ناگهانی افزایش نمی دهد، اما انرژی می دهد و احساس سیری می دهد.

این امکان وجود دارد که کشمش را برای مدت بسیار طولانی در فریزر اوغور خود مانند روز اول تازه نگهداری کنید و بدون کاهش ارزش غذایی آن را هر زمان که خواستید مصرف کنید.

برای بهترین نتیجه، توصیه می شود آن را در قسمتی از فریزر که دورتر از درب قرار دارد، نزدیک به زمین نگهداری کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.